Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μεγάλη φοροδιαφυγή απο υποτιθέμενους "ανάπηρους"

Σύμφωνα με στοιχεία του ΚΕΠΥΟ του Υπουργείου Οικονομικών, από τους Έλληνες φορολογούμενους που υπέβαλαν φορολογικές δηλώσεις για εισοδήματα του έτους 2008, αρκετές χιλιάδες φορολογούμενων ήταν αυτοί που δήλωσαν "ανάπηροι" προκειμένου να γλιτώσουν φόρο ή/και να έχουν και επιστροφή φόρου.
Το ΚΕΠΥΟ μετά από διασταύρωση στοιχείων, ανακάλυψε φορολογούμενους που δήλωναν "ανάπηροι" με ποσοστό αναπηρίας άνω
του 67% προκειμένου να έχουν την προβλεπόμενη από το νόμο έκπτωση φόρου (σήμερα 2.400 ευρώ) για τους φορολογούμενους που έχουν αναπηρία ή κάποιο από τα προστατευόμενα μέλη της οικογενείας τους έχει αναπηρία άνω του 67%.
Με τον τρόπο αυτό, αυτοί που δήλωσαν ότι έχουν οι ίδιοι ή προστατευόμενα μέλη με αναπηρία άνω του 67%, κατάφεραν να έχουν επιστροφή φόρου μέχρι και 1.400 ευρώ.!!!!
Ελπίζουμε σύντομα να δοθεί ένα τέλος τόσο στο μεγάλο αυτό θέμα των "μαϊμού αναπήρων" που αποτελεί πληγή διαρκούς και ανεξέλεγκτης αιμορραγίας εθνικών πόρων, δηλαδή, κλοπής όλων των Ελλήνων φορολογουμένων, αλλά και ηθικής αιμορραγίας του Αναπηρικού Κινήματος και των δίκαιων και διαρκών διεκδικήσεων του.
Και η καλύτερη δυνατή αρχή θα είναι η Ελληνική Πολιτεία να θεσμοθετήσει και να εφαρμόσει την "Κάρτα Αναπηρίας", συγκεκριμένη, πάγια και διαρκής διεκδίκηση ολόκληρου του Αναπηρικού Κινήματος. 
συμμετοχή

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια