Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ανωμαλία της εγκυμοσύνη!!


Το αγόρι, 1 έτους και δύο μηνών, πάσχει από μια σπάνια παραμόρφωση του προσώπου που το κάνει να φαίνεται ότι χρησιμοποιεί μια μάσκα.
Αλλά η Yi Xilian, μητέρα του Kang, ήταν αποφασισμένη να εκπαιδεύσει και αγαπήσει το παιδί. «Όταν είδα το γιο μου λιποθύμησα, μετά έμαθα να μην είμαι λυπημένη", δήλωσε η μητέρα του στο Xiamen.
Μόνο μία πλαστική χειρουργική μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα, αλλά η οικογένεια δεν έχει χρήματα και τα αποτελέσματα είναι αβέβαια.
Το στέλεχος που δεν είχε εντοπιστεί σε εξετάσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μπορεί να έχει προκληθεί από λοίμωξη ή ένα φάρμακο που χορηγείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Η Xilian Yi και ο σύζυγός της εργαζόταν μαζί σε ένα εργοστάσιο ηλεκτρονικών ειδών στην Huizhou, νότια Κίνα, αλλά σταμάτησε να εργάζεται κατά τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης για να περιμένει τη γέννηση του μωρού.
Παρά το πρόβλημα του προσώπου, ο Kang έχει μια φυσιολογική ανάπτυξη του εγκεφάλου.
Τώρα, τα μέλη της οικογένειας προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα χρήματα για να πληρώσουν την πλαστική χειρουργική επέμβαση που μπορεί να διορθώσει τη δυσμορφία, αν και οι γιατροί γνώριζαν τα αποτελέσματα της επιχείρησης.
Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο χειρουργικές επεμβάσεις.
Κάθε ένα από αυτά το κόστος μεταξύ 300.000 - 400.000 γιουάν (δηλαδή, μεταξύ 80.000 και $ 110,000 δολάρια).

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια