Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το Bazaar των "Φίλων της Μέριμνας" και το Δέντρο της Αγάπης

Το Δέντρο της Αγάπης και της Μέριμνας περιμένει από εμάς να το στολίσουμε κι εφέτος στο χριστουγεννιάτικο bazaar των "Φίλων της Μέριμνας", που γίνεται για 7η στη σειρά χρονιά στο Ζάππειο Μέγαρο, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, από τις 5 ως τις 8 μ.μ., το Σάββατο 27/11 από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βραδάκι και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.
Τα έσοδα από την εορταγορά θα
δοθούν για το κοινωνικό έργο της "Μέριμνας" που είναι μια μη κερδοσκοπική Εταιρεία για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και τον Θάνατο - για την ενίσχυση μιας νέας υπηρεσίας που προσφέρει "Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι για το σοβαρό άρρωστο παιδί".
Η "Μέριμνα" ιδρύθηκε το 1995 από εννέα έμπειρους επιστήμονες από τον χώρο της Υγείας και της Παιδείας, που προσφέρουν εθελοντικά έργο για την υλοποίηση των σκοπών της μη κερδοσκοπικής Εταιρείας.
Το 2002 ιδρύθηκε το σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οι "Φίλοι της Μέριμνας", με πρόεδρο την κ.Ντόλλυ Νομικού, και στηρίζει υλικά και ηθικά το κοινωνικό έργο της "Μέριμνας"
Το bazaar των "Φίλων της Μέριμνας" έχει πολλούς πιστούς που το επισκέπτονται και αγοράζουν από τη μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων δώρων, σε άριστη ποιότητα όλα και σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Τα μαξιλάρια, οι χρωματιστές τσόχες, τα παλιά αντικείμενα για συλλέκτες και οι λαχνοί με πολλές εκπλήξεις καθώς και το Καφενείο με γλυκά και αναψυκτικά βοηθούν στο να περάσει κανείς όμορφα, γνωρίζοντας ότι προσφέρει σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη της φροντίδας μας στο δύσκολο σταυροδρόμι τους.
"Κ"

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια